Effektiv transport og trygg lagring

Komplette løsninger innen transport er vår spesialitet, og vi skreddersyr hvert enkelt oppdrag etter hva du som kunde har behov for. Våre kjøretøy går daglig i trafikk over hele landet. Vi kan også betjene alle typer kranoppdrag og enklere transportoppdrag med budbil.

Trans AS ligger sentralt på Østlandet og tilbyr moderne lokaler og varehotell-tjenester av ulik art. Vi håndterer et bredt varespekter, fra små enheter til store konstruksjoner. Alt sorteres, lagres, plukkes og transporteres i henhold til hver enkelt kundes ønsker og behov.

Vi øker lønnsomheten for bedriften din.

​3. parts logistikk er fremtidens transport- og logistikk-løsning for næringslivet. For mange har dette ført til at de kan konsentrere seg om sine egne kjerneområder, og ikke behøve å bruke unødige ressurser på noe vi kan gjøre for dem. Dette er vårt kjerneområde og vårt tilbud tilpasses hver enkelt bedrift som ønsker å sette ut hele eller deler av sin logistikkjede.

I praksis betyr det at vi overtar ansvaret for bedriftens inntransport, lagerhold, ordreekspedering og videreforsendelse. Dette medfører at i utgangspunktet høye faste kostnader vil variere og samsvare bedre med aktivitetsnivået til den enkelte bedrift. Slik øker vi lønnsomheten for bedriften din.

Siden 2001 har vi hjulpet bedrifter med å effektivisere logistikken. Hva kan vi hjelpe deg med? 

Slik løser vi dine utfordringer

Komplette løsninger innen transport er vår spesialitet, og vi skreddersyr hvert enkelt oppdrag til kundens behov.

Våre budbiler sikrer dine varer både rask og trygg levering på i hele Norge. Vi har serviceinnstilte og pålitelige sjåfører.

Vi tilbyr flere former for kranbiltjenester. Om du trenger en enkel kranbil til å flytte på mindre kolli eller en større kranbil.

Vi er en solid leverandør av lagertjenester som har opparbeidet god kunnskap innenfor lagring.

Vår bilpark

  • 3 stk distribusjonsbiler derav 1 med varme
  • 3 stk modul 25,25
  • 4 stk bil og henger
  • 1 stk kranbil 34 t/m
  • 3 stk budbiler
Rull til toppen