Lagerhotell

Varehotell med komplette tjenester. Frakt, lagring, plukk av varer og utsending.

Hvilken type lagring passer for deg?

Hos oss kan du velge mellom følgende lagringstyper:

  • Varehotell
  • Varmtlager
  • Kaldtlager

Sentralt plassert lager på Østlandet

Lageret vårt ligger sentralt plassert på Østlandet på Skarnes i nærheten av Kongsvinger (åpne i Google Maps)

Vi har 4000m2 med lagringsplass. 2200m² er varmt lager og varehotell, og 1800m² kaldt lager. Vi har også stor uteplass med mulighet for utelagring.

Tjenester innenfor lager

Pakking og ekspedisjon

Denne tjenesten inngår i varehotell-funksjonen. Vi utfører denne etter nærmere avtale med kunde, og har til enhver tid kapasiteten som kreves for avtalt volum og omfang. Rapportering om lagerbevegelser kan om nødvendig gjøres helt ned på daglig nivå.

Skreddersydde løsninger

Før lagring gjør vi i nært samarbeid med kunden en vurdering av hvordan varene kan lagres på best mulig måte. Som erfaren leverandør av lagertjenester har vi opparbeidet god kunnskap om hvilke løsninger som er de beste. Vi starter med en kartlegging av kundens behov, slik får vi et godt utgangspunkt for både trygg og effektiv lagring og logistikk. 

Kanskje en kombinasjon av ulike lagringstyper passer for din bedrift? Sammen finner vi den mest lønnsomme løsningen for dere.

Vi tilbyr både lagring for kortere perioder og langtidslagring. Ønsker du at vi skal bistå med tjenester som inntransport, ordreekspedering, plukk av varer og utsending? Kombinert med våre transporttjenester får du som kunde en logistikkpartner som tar ansvar for at både du og dine kunder blir fornøyde med vareflyten.

Moderne og effektiv lagerstyring

Våre løsninger bidrar til at både informasjonsflyten og sikkerheten blir ivaretatt. Slik blir også kostnaden redusert så den står i forhold til aktivitetsnivået. Det er alltid mulighet til å justere underveis dersom behovet endrer seg. Ved å benytte deg av våre lagertjenester får du dermed frigitt tid og ressurser til å konsentrere deg om din bedrifts kjerneområde.

Har du spørsmål om våre lagertjenester kan du ta kontakt med
Jon Tosterud på tlf. 91 75 24 71 eller jon@trans-as.no

VårT lagerhotell

  • 4000m² med lagringsplass
  • 2200m² er varmtlager og varehotell
  • 1800m² er kaldt lager
  • Stor uteplass med utelagring

RING MEG

Send oss nummeret ditt så ringer vi deg.
SEND EN FORSPØRSEL ELLER RING 62 96 61 60
Skroll til toppen