Kranbil

De tyngste løftene utføres sikkert og effektivt av oss.

Kan vi løfte bedriften din til nye høyder?

Vi tilbyr flere former for kranbiltjenester. Om du trenger en enkel kranbil til å flytte på mindre kolli eller en større kranbil for mer avanserte oppdrag feks. innenfor bygg og anlegg så kan vi hjelpe deg med å finne den mest effektive løsningen for ditt gods. Våre sjåfører har god trening i å plassere gods nøyaktig der du vil ha det. Med kranbil kan vi utføre levering av varer også der lasting eller lossing er en utfordring.

Kranbil 34 t/m

Trans AS har over 50 års erfaring med transport. Som erfaren leverandør av transporttjenester har vi opparbeidet god kunnskap om hvilke løsninger som er de beste. Vi starter med en kartlegging av kundens behov, slik får vi et godt utgangspunktet for både sikker og effektiv transport.

Vi vet at det ofte er mange faktorer og flere parter som skal tas hensyn til i logistikkprosessen. Som vår kunde kan du være trygg på at vi finner den optimale løsningen for transport av dine varer, uansett størrelse og mengde.

Et allsidig transportilbud

Komplette løsninger innen transport er vår spesialitet, og vi skreddersyr hvert enkelt oppdrag etter hva du som kunde har behov for. Våre kjøretøy går daglig i trafikk på Østlandet. Vi kan også betjene alle typer kranoppdrag og enklere transportoppdrag med budbil.

Kombinert med våre lagertjenester får du som kunde en logistikkpartner som tar ansvar for at både du og dine kunder blir fornøyde med vareflyten.

Har du spørsmål om våre transporttjenester kan du kontakte oss.

Slik løser vi dine andre utfordringer

Komplette løsninger innen transport er vår spesialitet, og vi skreddersyr hvert enkelt oppdrag til kundens behov.

Våre budbiler sikrer dine varer både rask og trygg levering på Østlandet. Vi har serviceinnstilte og pålitelige sjåfører.

Vi er en solid leverandør av lagertjenester som har opparbeidet god kunnskap innenfor lagring.

RING MEG

Send oss nummeret ditt så ringer vi deg.
Rull til toppen