Transport

Effektiv og sikker frakt av gods til hele Norge

Hvilken type transport passer for deg?

Trans AS har over 50 års erfaring med transport. Som erfaren leverandør av transporttjenester har vi opparbeidet god kunnskap om hvilke løsninger som er de mest lønnsomme. Før transport gjør vi i nært samarbeid med kunden en vurdering av hvordan varene kan transporteres mest mulig effektivt. Vi starter med en kartlegging av kundens behov, slik får vi et godt utgangspunkt for både sikker og effektiv transport.

Vi vet at det ofte er mange faktorer og flere parter som skal tas hensyn til i logistikkprosessen. Som vår kunde kan du være trygg på at vi finner den beste løsningen for transport av dine varer, uansett størrelse og mengde.

Et allsidig transportilbud

Komplette løsninger innen transport er vår spesialitet, og vi skreddersyr hvert enkelt oppdrag etter hva du som kunde har behov for. Våre kjøretøy går daglig i trafikk på Østlandet. Vi kan også betjene alle typer kranoppdrag og enklere transportoppdrag med budbil.

Kombinert med våre lagertjenester får du som kunde en logistikkpartner som tar ansvar for at både du og dine kunder blir fornøyde med vareflyten.

Har du spørsmål om våre transporttjenester kan du ta kontakt med
Anders Skirbekk på tlf. 481 93 000 eller anders@trans-as.no

Anders Brenna på tlf. 917 52 470 eller andersb@trans-as.no

Slik løser vi dine andre utfordringer

Komplette løsninger innen transport er vår spesialitet, og vi skreddersyr hvert enkelt oppdrag til kundens behov.

Vi tilbyr flere former for kranbiltjenester. Om du trenger en enkel kranbil til å flytte på mindre kolli eller en større kranbil.

Våre budbiler sikrer dine varer både rask og trygg levering på Østlandet. Vi har serviceinnstilte og pålitelige sjåfører.

Vår bilpark

  • 3 stk distribusjonsbiler, 1 med varme
  • 3 stk modul 25,25
  • 4 stk bil og henger
  • 1 stk kranbil 34 t/m
  • 3 stk budbiler

RING MEG

Send oss nummeret ditt så ringer vi deg.
SEND EN FORSPØRSEL ELLER RING 62 96 61 60
Rull til toppen